L’Hotel està situat a la zona nord de Girona, en una zona tranquil·la a l’entrada de la ciutat envoltada de jardins, molt a prop del nucli antic i just davant de l’hospital Josep Trueta.

El Pavelló d’esports de Girona-Fontajau dista tan sols de 500 metres, i el Celler de Can Roca a 1 quilòmetre. A peu, són tan sols uns 15 minuts fins a la catedral de Girona i al Palau Firal-Auditori.

L’Hotel Costabella és l’emplaçament perfecte com a camp base per a poder visitar no només la ciutat de Girona sinó també tota la província. Té una bona ubicació per accedir fàcilment a les carreteres principals direcció l’estany de Banyoles, les platges de la Costa Brava: des de Lloret a Cadaqués; i altres indrets amb encant com Besalú, la zona volcànica de la Garrotxa, el museu Dalí de Figueres i el Castell de Sant Ferran.

Com arribar-hi?

En cotxe

Fàcil accés per l’AP-7. Si veniu des de Barcelona, haureu de sortir a la Sortida 6B (Girona Oest). Si veniu des de França, sortiu per la Sortida 6 (Girona Nord). Seguiu les senyalitzacions que trobareu pel camí, que indiquen on es troba l’Hotel Costabella***.

En tren

Si vens en tren (AVE o tren normal) arribaràs a l’Estació de Girona. Des d’allà hauràs d’agafar el Bus Línia 2 i parar a la parada “Rotonda Vila de Perpinyà” (són 15 minuts). Si no, també pots agafar un taxi (tardaràs uns 10 minuts).

En bus

Si veniu des del sud (Barcelona) o des del nord (Figueres) teniu diferents opcions. Us recomanem mirar els horaris de bus de la companyia Segalés. En tots els casos haureu de parar a la parada de bus “Hospital Trueta”.

Si heu d’agafar el bus urbà, llavors la línia que us interessa és la Línia 2. En aquest cas, heu de baixar a la parada “Rotonda Vila de Perpinyà”, que està just davant de l’hotel.

Des de l’Aeroport de Girona

Si arribeu a Girona en avió, arribareu a l’Aeroport de Girona – Costa Brava, que està a Vilobí d’Onyar. La manera més ràpida i còmode d’arribar a l’hotel, en aquest cas, és agafant un taxi des del mateix aeroport. Tardareu uns 15 minuts fins a l’hotel.

Si no, hi ha l’opció d’agafar el bus:

  • Opció 1: línia d’autobús 602/603. Va des de la parada de l’Hospital Josep Trueta (davant de l’hotel) a l’aeroport. Hi ha 3 sortides: matí, migdia i tarda. Tarda uns 50 minuts /i té un preu aproximat de 3 € per persona aprox.
  • Opció 2: Des de la parada d’autobús davant de l’hotel (“Rotonda Vila de Perpinyà”) haureu d’agafar la Línia 2 del bus urbà fins a l’estació de busos de Girona (15 minuts aprox. / 1,40 € / persona). Des de l’estació de Girona disposa de 3 línies d’autobús per arribar a l’aeroport: 601/607 / L-28. 601 (30 minutes / € 2.75 / aprox person.)